unieke fineliner prints

Met de hand (digitaal) getekende fineliner prints in zwart-wit:
1/ digitaal verkrijgbaar
2/ als print op papier in verschillende formaten 

Kies je voor een huisportret of voor een kaartje op maat? Verras iemand anders of gebruik ze ter decoratie en maak jezelf blij! 

Al vanaf 55 euro heb je een illustratie op maat! 

huisportret

Laat je huis vastleggen in mooie zwart-witte lijnen, lijstje erom en shinen maar! Het (vakantie)huis uit je jeugd, je vriendin die gaat verhuizen of die parel van je eigen huis; welk huis ga jij laten tekenen? Ik maak huisportretten voor je op maat vanaf 65 euro.

Werkwijze 
1/ Jij stuurt me een berichtje met je wens en een foto van het huis of gebouw dat je getekend wilt zien. Zorg voor een foto vanuit de juiste hoek van het object.
2/ Ik maak een opzet en jij mag kiezen; wil je tussendoor even kijken of laat je je verrassen?
3/ Het portret wordt afgemaakt, digitaal verzonden of geprint naar je opgestuurd. 
4/ Het portret is klaar om bewonderd te worden! 

Groeikaart

Een kaartje van geschept papier met zaadjes van wilde bloemen – de ontvanger kan ze planten en na een poosje wateren prachtige bloemen verwachten! Wie wordt daar nou niet blij van?
De groeikaarten zijn uitverkocht in de shop, maar zijn altijd op maat te bestellen. Denk aan een geboortekaartje of een uitnodiging op groeipapier, een uniek en duurzaam kaartje!

Werkwijze 
1/
 Neem even contact met me op met je wens. Samen kijken we naar de mogelijkheden. 
2/ Ik kom met een voorstel voor een ontwerp, tijdsduur en prijs. 
3/ De illustratie voor op het kaartje wordt getekend. Als je wilt kan je tussentijds een opzetje krijgen van de illustratie. 
4/ De definitieve illustratie wordt met je gedeeld. Na akkoord gaat hij naar de drukker om op groeipapier gedrukt te worden! 

Een eenvoudige illustratie op maat bestel je vanaf 55 euro
Een ontwerp voor bijvoorbeeld een geboortekaartje of uitnodiging verzorg ik al voor je vanaf 99 euro.

instagram

Een perfect medium om het portfolio up-to-date te houden is Instagram. Als je geluk hebt staat er ook nog een klein verhaaltje bij. Of een kijkje achter de schermen. Of… Nou ja, kijk zelf maar! En vergeet Studio Bauck niet te volgen om af en toe blij verrast te worden met al het moois uit de studio!